Arranger en path!

Kano, seiling, hengekøye, ungt lederskap, historie eller fjelltur er bare noen av mange muligheter! Gira på å vise 40-50 rovere fra Europa hva Norge har å by på? Og samtidig bli kjent med internasjonal speiding? Arranger en path!

This page is for norwegian path-organizers:) Click here if you are looking for information about Roverway. 

De første dagene på Roverway 2024 får roverne muligheten til å utforske en rute (path) sammen med andre rovere fra flere land. Deltakerne kan velge blant en rekke ulike ruter rundt i Norge, med forskjellige temaer, slik at alle skal få så gode og unike opplevelser som mulig, og bli kjent med norsk natur og kultur. Etter fem dager langs de ulike rutene samles alle til felles leir i nærheten av Stavanger

Pathene arrangeres av speidergrupper, roverlag, kretser og engasjerte rovere og kommer til å være spredt rundt i landet fra Trøndelag og sørover. Deltakerne vil være delt opp i tropper bestående av patruljer fra flere forskjellige land. Hver tropp bestå av omtrent 40-50 europeiske rovere.

Som path-arrangør får du støtte og veiledning av vårt path-koordineringsteam! Vi bidrar med: 

Meld din interesse for å arrangere path her!

Vi er her for deg! 

Path-etatens oppgave er å være her for deg, og vi bistår der du trenger oss. Ta veldig gjerne kontakt - vi gleder oss til å samarbeide med deg!


Marthe Hellum 

Leder for path
Medlem av Hovedkomiteen

Regions-koordinator:
Innlandet

marthe.hellum@roverway.no 

Ragnhild Wirak

Nestleder for path
Medlem av Hovedkomiteen

Regions-koordinator:
Sørlandet

ragnhild.wirak@roverway.no 

Marcus Hamre 

Regions-koordinator:
Østfold
Sør-vest
Sjø-paths

marcus.hamre@roverway.no 

Photo: Enrique Leon // Roverway2018